Koorbegeleider

Vaste organist/pianist

Naast de vele begeleidingen die Harry Hamer bij diverse koren verzorgt is hij vaste begeleider van o.a. de volgende bekende koren:

– Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” (sinds 1977)
– Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden – Grafhorst (sinds 1993)
– Chr. Gereformeerd koor “Zingend Getuigen” Kampen (sinds 1995)

Op de foto rechts begeleid Harry Hamer het 100-jarig jubileumconcert van Het Urker Mannenkoor “Hallelujah” in de Saint Eustache te Parijs

Zie hieronder een fragment uit ParijsQuintus centrum voor Kunst educatie

Harry Hamer werd per 1 november 1976 benoemd als docent orgel aan de Gemeentelijke Muziekschool te Kampen. De werkzaamheden aan dit instituut werden in latere jaren zeer divers . Tot aan zijn pensionering in oktober 2021 was hij werkzaam als coördinator muziek en senior docent orgel, piano, koordirectie, muziektheorie en orgelimprovisatie. De fusie met creativiteitscentrum “Het Speelwerk” in 2007 heeft er voor gezorgd dat het aanbod nóg breder geworden is dan het al was. Ongeveer 3000 cursisten ontvangen wekelijks hun lessen in wat nu heet: Quintus centrum voor kunst en kunsteducatie Kampen en IJsselmuiden. Per 1 januari 2017 werd de ambtelijke status bij de gemeente Kampen verlaten en ging Quintus verder als zelfstandige organisatie in stichtingsvorm.

Zie ook: www.quintuskampen.nl